Hallo Nederland.

Hallo Nederland.

Dit is de eerste blog post van Geen Uitstoot. In dit blog ga ik mijn ervaringen delen over de klimaatverandering.

Ik ben freelance Business Analist en Product Owner, werkzaam in de IT. Daarnaast schrijf ik boeken (science fiction, voor de Amerikaanse markt). Maar wat hier vooral veel te lezen zal zijn, is mijn passie voor alles dat met het milieu te maken heeft.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere acties ondernomen om mijn CO2 uitstoot te verminderen. Mijn ervaringen hiermee, zowel positief als negatief, zal ik hier in blog-posts delen.

Rivian pick-up truck op the Fully Charged Live show in Austin, Texas.
De Rivian pick-up truck die ik bezocht heb op Fully Charged Live Austin.

De onderwerpen die ik behandel zullen variëren van elektrische auto’s of motoren, tot het isoleren en verwarmen van je huis, en het bespreekbaar maken van ideeën om Nederland klimaatneutraler te maken.

Ook deel ik tips en aanbevelingen wat jij kan doen om jezelf, maar ook het klimaat, te verbeteren.

Tot in het volgende bericht!

Theo

Freelance Business Analist en Product Owner. Gedreven om klimaat neutraal te leven, en daarmee ook mijn maandelijkse uitgaven te verlagen.

Categorieën